Butterchantilly
MES BLOGS
-
Buttercream & Chantilly Factory
http://buttercreamchantilly.wordpress.com/
Bienvenue à bord de mon voyage culinaire à travers le Monde Merveilleux de la Pâtisserie ! J’espère que nous ferons bon voyage tous ensemble : « Mesdames et Messieurs. Bienvenue à bord de ce vol à destination de .. » Oups ! Est ce que j’ai mentionné le fait que j’étais hôtesse de l’air ?!
DERNIERS ARTICLES (81)
-
Mes biscotti au beurre noisette, sirop d’érable et noix de pécan
Descendez pour la version française. Have you guys ever experienced Insomnia ? I hope not. I used to be a night owl when I was a teenager and even years after... Lire la suite
Publié le 18 avril 2012 CUISINE, RECETTES -
Ten things you might not know about me or My Crunchy Chocolate Peanut butter ...
- 65g / 2.3 oz / 1/2 cup salted roasted peanuts (or unsalted if you prefer) crushed.- 32g / 1.1 oz / 1/4 cup all purpose flour- 40g / 1. Lire la suite
Publié le 13 avril 2012 CUISINE, RECETTES -
What to do with leftovers Easter Chocolates or my White Chocolate Kinder Schoko...
Descendez pour la version française. Happy Easter ! Instead of doing an Easter Post, I decided to do a post-Easter post. Because I’m sure you will have plenty o... Lire la suite
Publié le 08 avril 2012 CUISINE, RECETTES -
Vacations are over or my healthy Eggless Oatmeal Banana Chocolate Chip Cookies...
Descendez pour la version française. Hey guys ! Yeah I’m back … Sorry for me being silent so long. I realized that it’s been 3 weeks since my last post … I di... Lire la suite
Publié le 01 avril 2012 CUISINE, RECETTES -
Mes 23 déménagements en 29 ans ou Mes Muffins Matcha Amandes aux pépites de...
- 30g de beurre fondu- 125g de lait d’amande- 2 cc de matcha- 1 cc levure chimique- 1/4 cc de bicarbonate de soude alimentaire- 1/4 cc sel- 85g de pépites de... Lire la suite
Publié le 11 mars 2012 CUISINE, RECETTES -
I’m getting Older or My Gooey Banana Nutella Brownies packed with Toasted...
Et donc maintenant, je sens que j’ai vieilli parce que j’arrive toujours à la dernière minute et que je me retrouve donc à la fin de la file d’attente, je... Lire la suite
Publié le 10 mars 2012 CUISINE, RECETTES -
For the Chocolate Toffee Lovers or my Chocolate Caramel Cookies filled with Heat...
Et puis j’ai été courir aussi parce que j’avais mangé deux ou trois de ces délicieux cookies .. Croyez moi, vous avez envie de les déguster lorsqu’ils sont... Lire la suite
Publié le 07 mars 2012 CUISINE, RECETTES -
Mes Cupcakes Caramel Latte Macchiato ou mes Cupcakes Café/ Caramel et leur...
- Continue beating, gradually add soft butter by tablespoon pieces and continue to beat. It will first look watery or separated, but after 10-15 minutes, it wil... Lire la suite
Publié le 04 mars 2012 CUISINE, RECETTES -
Something Light or my Triple Chocolate Cupcakes in A Jar. / Quelque Chose de...
Descendez pour la version française.We had friends over for diner this week and of course I was wondering what I was going to bake. .. I couldn’t decide on... Lire la suite
Publié le 03 mars 2012 CUISINE, RECETTES -
Mes muffins (vegan) grenade, chocolat blanc et flocons d’avoine
Descendez pour la version française. Yes. I found new pomegranates. They were waiting for me at the supermarket this week end. I bought four of them. The... Lire la suite
Publié le 28 février 2012 CUISINE, RECETTES -
How to clean up my pantry or my Cashew Caramel Cookies ! Comment vider mes...
Descendez pour la version française.I’m in a whole cleaning up my pantry and fridge process … I’m sure that you’ve been there. needing a specific ingredient... Lire la suite
Publié le 26 février 2012 CUISINE, RECETTES -
For the Biscoff lovers or my Banana Biscoff White Chocolate Chip Blondies /...
Descendez pour la version française.The story of those blondies is pretty simple. I had overipe bananas left, Biscoff / Speculoos spread and white chocolate... Lire la suite
Publié le 19 février 2012 CUISINE, RECETTES -
My Cupcakes Roses for Valentine’s Day or my Red Velvet Pomegranate cupcakes wit...
Descendez pour la version française.Pomegranate. I’m in love with that fruit. I love the way that little seeds look and taste. I love their texture, well I... Lire la suite
Publié le 12 février 2012 -
Nutella Heaven or My Nutella Pralin Brownies
Descendez pour la version française.Yeah I know. More Nutella. Again . But seriously … Who gets tired of Nutella ?! Not me.The thing is I’m supposed to be on a... Lire la suite
Publié le 09 février 2012 -
How to deal with the cold weather or My Chai Tea Maple Brown Butter Zucchini ...
Descendez pour la version française. It’s freezing outside. When I say freezing, I mean it It was -18°C (-1°F) this morning. Well my mum told me that because... Lire la suite
Publié le 07 février 2012 -
My Nutella Cupcakes with Mascarpone Nutella Frosting for Nutella Day !
Descendez pour la version française.Happy Nutella Day !!! Yes I’ve learnt that February the 5th is actually Nutella Day.It’s snowing here in France in my... Lire la suite
Publié le 05 février 2012 -
My After Eight Cake or Triple Layer Chocolate Mint Cake with Mint Condensed ...
Descendez pour la version française.Tuesday was my mom’s Birthday and I love my mom so much that I needed to bake her a special Cake. So I started thinking. I... Lire la suite
Publié le 02 février 2012 -
My Chai Tea Macadamia Brown Butter Blondies or how to get your whole breakfast i...
Descendez pour la version française.It was cold in France this week end.Meteo guy said it will be very cold this week..But wait … Let me think ..Oh yeah that’s... Lire la suite
Publié le 31 janvier 2012 -
My Heart Shaped British Scones
Descendez pour la version française.Ok so. I came back from my 24hours in Cancun truly exhausted. I enjoyed it so much but to be honest I slept 13hours... Lire la suite
Publié le 27 janvier 2012 -
How to deal with stress or my Triple Chocolate Cookies
Descendez pour la version française.One of my training flights was yesterday. I’m in sunny Cancun (ok well right now it’s night and it’s 4 am and im experiencin... Lire la suite
Publié le 22 janvier 2012