J’ai été invitée lundi dernier à présenter lors d’une dégustation, mes bijoux "chocolats" au très prestigieux Club des Croqueurs de Chocolats, le "CCC".
Assise à côté de Monsieur Chocolat, en face de Virginie Duroc-Danner, (nouveaux créateurs chocolatiers) qui tous les deux allaient voir leurs chocolat passer l’épreuve de la dégustation.
Mes "chocolats" ont remporté un joli suffrage.
Je ne vous dirai pas tout ce qui s’y est dit, ni qui étaient les participants, -dont certains très célèbres chocolatiers et cuisiniers mais pas seulement – mais sachez qu’en ce qui concerne mon travail, il y aura peut-être de belles surprises dans les prochains mois…
I was invited last Monday evening to present my collection of ‘chocolate jewels’ to the very prestigious “Club des Croqueurs de Chocolats “ (“The chocolate tasters club”).
I sat at a table with Monsieur Chocolat and Virginie Duroc-Danner (both new chocolate makers) who came to see their chocolates tested and tasted by the club members and guests. (Carol, if you read this, these are two addresses to visit in your next trip to Paris!)
As I too had to present my collection and go under scrutiny, I had an test to pass.
To my pleasure, my "chocolates", although not edible, had great success! There were many famous attendees including well known chocolate makers and cooks and their responses were very positive so, without saying too much, there may be some beautiful surprises in the next months…
*******************
Something else / Autre chose:
Thank you to Polymer Clay Daily, one of the best blog specialized in the polymer clay, where you can see my fruits and vegetalbles, a few days ago. Merci à Polymer Clay Daily, l'un des meilleurs blogs spécialiste des argiles (ou pâtes) polymères qui a repéré mes fruits et légumes il y a quelques jours.