2 pizza doughs – 1 jar (500ml) roasted red peppers, drained / 1/2 cup hazelnuts / juice of 1 lemon / 2 garlic cloves – Puree in a food processor – Spread the sauce over the 2 pizza doughs – 3 cans (100g) sardines – 2/3 cup feta cheese / 1/3 cup green peas – Scatter evenly on pizzas – Bake at 400F for 15-20 minutes – Sprinkle with chopped mint.
Pizza Sardines, Sauce Poivrons Grillés & Noisettes
2 pâtes à pizza – 1 pot (500ml) poivrons rouges rôtis, égouttés / 1/2 tasse noisettes / jus de 1 citron / 2 gousses d’ail – Réduire en purée au robot culinaire – Étaler la sauce sur les 2 pâtes à pizza – 3 boîtes de conserve (100g) sardines / 2/3 tasse feta / 1/3 tasse pois – Répartir également sur les pizzas – Cuire au four à 400F pendant 15-20 minutes – Parsemer de menthe ciselée.