1/2 celery root, peeled and grated / 2 apples, peeled and grated / 1 onion, peeled and grated / 1 large potato, peeled and grated / 1 small beet, peeled and grated / 1/2 cup cashew nuts, chopped / 3/4 cup flour / 2/3 cup nutritional yeast / 1/3 cup extra virgin olive oil / 1/4 cup apple cider vinegar / 1/4 cup water / 1 tbsp ground fennel seeds / 2 tsp salt – Mix together – Pour into a 8 x 11-inch baking dish – Bake at 350F for 45 minutes.
Végépâté au Céleri-Rave et Pommes
1/2 céleri-rave, pelé et râpé / 2 pommes, pelées et râpées / 1 oignon, pelé et râpé / 1 grosse patate, pelée et râpée / 1 petite betterave, pelée et râpée / 1/2 tasse de noix de cajou, hachées / 3/4 tasse farine / 2/3 levure alimentaire / 1/3 tasse huile d’olive extra vierge / 1/4 tasse vinaigre de cidre / 1/4 tasse eau / 1 c. à soupe graines de fenouil moulues / 2 c. à thé sel – Bien mélanger – Verser dans un plat de cuisson de 8 x 11-po – Cuire à 350F pendant 45 minutes.