- Hacher l'ail, le gingembre et la coriandre, puis mélangez avec la sauce soja, l'huile de sésame et du poivre moulu.
- Faites mariner les filets de thon dedans (les retournez de temps en temps), pendant au moins 2 heures.
- Faites chauffer une poêle (sans matière grasse), trempez les filets dans les graines de sésame pour les recouvrir entièrement, puis saisissez les très rapidement 1 minute de chaque côté à feu maximum.
The Ingredients (for 5-6 people) - 2 large tuna fillets - 80g of black and white sesame grains- 10 tbsp soy sauce - 3 tbsp sesame oil - Fresh coriander - 2 cloves of garlic - 2 cm of fresh ginger - pepper The Recipe
- Chop the garlic, ginger and coriander and mix with soy sauce, sesame oil and pepper.
- Marinate the tuna steaks in the sauce (turn them around from time to time) for at least 2 hours.
- Heat a frying pan (without any oil or butter), dip the fillets in the sesame seeds to completely cover them and cook them 1 minute on each side at maximum heat.