- des olives vertes
- 1 gousse d'ail
- huile d'olive, vinaigre balsamique
La Recette
- Faites revenir l'aubergine coupée en dés avec la gousse d'ail hachée, dans de l'huile.
- Dans un saladier, mélangez les tomates cerises, la roquette, les olives, le hareng en morceaux. Arroser d'huile d'olive et de vinaigre balsamique.
- Faites cuire les pâtes dans une grande casserole d'eau salée.
- Ajoutez les aubergines dans le saladier puis les pâtes égouttées, et mélangez. Rectifiez l'assaisonnement s'il le faut.
The Ingredients (for 2)- 250g tagliatelle (the black ones made with squid ink) - 1 or 2 pickled smoked marinated herring - 1 eggplant - a handful of arugula - some cherry tomatoes - green olives - 1 clove of garlic - olive oil, balsamic vinegar
The Recipe
- Sauté the diced eggplant with minced clove of garlic in a pan with oil.
- In a bowl, mix the cherry tomatoes, arugula, olives, herring in dice. Drizzle with olive oil and balsamic vinegar.
- Cook the pasta in a large pot of salted water.
- Add the eggplant into the bowl and drained pasta, and mix. Adjust seasoning if necessary.