Les Ingrédients
- 2 pommes
- 1 gros morceau de gingembre frais
- 150 g de farine
- 75 g de beurre demi-sel
- 100 g de sucre
La Recette
- Dans un saladier, mélanger la farine au sucre, puis rajouter le beurre ramolli (mais pas fondu). Malaxer le tout avec les doigts pour obtenir une pâte sableuse.
- Lavez et épluchez la rhubarbe. Laissez macérer une heure avec un peu de sucre.
- Coupez les pommes en morceaux. Rapez le gingembre.
- Beurrer le moule, y disposer les pommes, la rhubarbe coupée en morceaux et le gingembre rapé par dessus. Emietter la pâte par-dessus.
- Laisser cuire 35 minutes à thermostat 6 (180°C).
I love crumbles, it's the simplest and quicker recipe on the earth of desserts, and you can put anything you want it... The apple rhubarb ginger combination is gorgeous!
The Ingredients
- 2 apples
- a few stalks of rhubarb
- 1 big piece of fresh ginger
- 150g flour
- 75g salted butter
- 100g sugar
The Recipe
- In a bowl, mix the flour with the sugar, then add the butter. Knead it well until it becomes "sandy".
- Wash and peel the rhubarb. Marinate an hour with a little sugar.
- Cut the apples into pieces. Grate the ginger.
- Butter a mold, pour the apples, the rhubarb cut in strips, and pour the mixture over.
- Bake for 35 minutes at thermostat 6 (180°C).