Ingrédients (pour 6 personnes):
-4 bottes de persil plat
-1/2 botte de menthe
-3 tomates
-3 ciboules
-60ml de jus de citron
-60ml d'huile d'olive
-40g de boulgour
Versez le boulgour dans un saladier, videz la pulpe des tomates et mélangez la au boulgour. Coupez les tomates en tout petit dés et mélangez-les au boulgour. Placez au réfrigérateur pendant au moins 1 heure.
Émincez finement (à la main ou au hachoir à herbes) le persil, la menthe et les ciboules préalablement lavés. Ajoutez-les dans le saladier, mélangez bien puis assaisonnez avec l'huile d'olive et le jus de citron. Mélangez à nouveau et réservez au frais au moins 1 heure avant de servir.
Ingredients (for 6 persons):
-4 bunches of parsley
-1/2 bunch of mint
-3 tomatoes
-3 spring onions
-1/4 cup of lemon juice
-1/4 cup of olive oil
-1,5 oz. of bulgur
Pour the bulgur in salad bowl, empty the flesh from the tomatoes and mix with the bulgur. Cut the tomatoes in small dices and add them to the previous batter. Put in the fridge for at least 1 hour.
Mince thinly (by hand or with an herb mincer), the parsley, the mint and the spring onion previously washed. Add them to the salad bowl, toss and then season with the olive oil and the lemon juice. Toss once more and put in the fridge for at least 1 hour before you serve.