Les Ingrédients (pour 2 personnes)
- 200g de petits pois frais
- 1 burata
- 3 tomates (jaune, orange, ancienne...)
- 1 orange bio
- 1 citron
- huile d'olive
La Recette
- Faites cuire les petits pois une dizaine de minutes, ils doivent rester croquants. Plongez les ensuite dans un bol d'eau glacée.
- Coupez les tomates en dés, placez la burata entière ou effilée, puis les petits pois.
- Déposez un peu de zeste d'orange dessus, et faites une vinaigrette avec l'huile d'olive, le jus de citron et celui d'orange. Salez et poivrez.
The Ingredients (for 2)- 200g of fresh green peas- 1 burata- 3 heirloom tomatoes- 1 organic orange- 1 lemon- olive oil
The Recipe
- Bake the green peas in boiling yater for about 10 minutes, they have to stay ferm. Put them in iced water then.
- Cut the tomatoes in cubes, place the burata on top entirely or in filaments, then the green peas.
- Add some orange zest on top, and make a vinaigrette with the lemon and orange juice and some olive oil. Add salt and pepper.