Les Ingrédients (pour 2)
- 6 grosses tomates grappe- une poignée de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 1 petit oignon
- 1 tige de celeri
- 1 bouillon cube
La Recette
- Faites revenir l'oignon et l'ail dans un peu d'huile. Ajoutez les tomates mondées ou épluchées.
- Laissez cuire et couvrir avec de l'eau et un bouillon cube. Ajoutez le celeri coupé en dés.
- Laissez mijotez, puis laissez refroidir. Mixez avec le basilic frais et servez avec la mozarella et de l'huile d'olive. Rectifiez l'assaisonnement sel poivre.
Here's a nice little refreshing starter, perfect for summer! I used some stracciatella di bufala to put on top (not the chocolate ice cream, a form of mozzarella) or burrata with fresh basil. Yum.
The Ingredients (for 2)- 6 large tomatoes- a handful of fresh basil- 1 clove of garlic- 1 small onion- 1 stalk celery- 1 cube stock
The Recipe
- Sauté the onion and garlic in a pan with some oil. Add the blanched or peeled tomatoes.
- Cover with water and add the stock cube. Add the diced celery.
- Let simmer, then let it cool. Mix with fresh basil and serve with mozzarella and olive oil. Adjust seasoning with salt and pepper.