Les Ingrédients (pour 4 personnes)
- 2 oeufs- 4 cuillères à soupe de farine
- 4 tomates
- une dizaine de petites tomates grappe
- 1 oignon
- 1 gousse d'ail
- 1 cuillère à café de cumin
La Recette
- Mondez vos tomates.
- Faites revenir l'ail et l'oignon haché dans du beurre, dans une grande casserole.
- Ajoutez les tomates coupées, laissez mijoter, salez et poivrez. Puis couvrir avec de l'eau.
- Ajoutez le cumin puis mixez la soupe (vous pouvez laissez des morceaux).
- Mélangez les oeufs et la farine. Salez et poivrez. La consistance doit être épaisse, mais en même temps permettre d'être versé facilement. Versez-là lentement en un mince filet dans la soupe bouillante, casser le flux de la pâte avec une cuillère. Smacnego!
Here is a recipe my Polish grandmother used to prepare when I was little (click for other Polish recipes of bortsch and makowiec) ... I tried to make it myself and it was as good as I remembered! Lane ciasto or Kluski lane is a kind of paste which is poured into a broth or soup and forms a kind of knuddle like this. I have not found any recipe in French or English about it...so here is a special one for you!
The Ingredients (for 4 people)
- 2 eggs
- 4 tablespoons of flour
- 4 tomatoes
- A dozen small vine tomatoes
- 1 onion
- 1 clove of garlic
- 1 teaspoon of cumin
The Recipe
- Blanch your tomatoes.
- Bake the garlic and onion in butter in a large casserole. Add tomatoes, simmer, season with salt and pepper. Then cover with water
- Add the cumin and blend the soup
- Mix the eggs and flour. Add salt and pepper. The consistency should be thick, but at the same time easy to pour. Pour it slowly in a thin stream into the boiling soup, breaking the flow of the pulp with a spoon. Smacnego!