Ainsi pour le best-seller Angel, Hélène Darroze imagine un sauté de canard croustillant accompagné de praline, de groseille parfumée à la betterave et au jus de citron. Le célèbre parfum Alien se transforme quant à lui en une gourmande alliance de crème glacée, de fèves tonka, accompagnées d'un clafoutis cookie et d'un demi pamplemousse rose confit._________To call upon a chef rather than a perfumer (or what we call a "nose" in French)...Thierry Mugler just had this idea by collaborating with famous French chef Hélène Darroze. She was asked to invent 4 recipes inspired by Mugler's famous fragrances : Angel, A*Men, Alien andWomanity. The chef thus imagined for best seller Angel, a crispy duck with redcurrant, lemon and beetroot. The perfume Alien transforms into a frozen cream with tonka beans, cookie clafoutis and pink crystallized grapefruit.
Alien
A*Men
Angel
Womanity
D'autre part, la marque n'est pas la seule à y avoir pensé car à l’occasion de la création de sa gamme de confiserie, “la Pâtisserie des Rêves ”, c'est Philippe Conticini qui invite le nez Olivia Giacobetti à revisiter notre enfance, avec une collection de bonbons.De la guimauve, un biscuit à l’eau de rose, un sucre au thé Earl Grey, un sucre d’orge, un caramel aux épices de Noël, une sucette au goût de soleil et un bonbon au goût de mille bonbons…__________Furthermore, the brand is not the only one to be thinking about this sort of partnership, because chef Phillipe Conticini (with his store La Pâtisserie des Rêves), invited perfumer Olivia Giacobetti to revisit our childhood with candies. Marshmallow, rose-water biscuit, Ear Grey sugar, rock candy, Christmas spices caramel, a sunny lollipop and a candy with a thousand candy taste...