Voici donc la recette:
Ingrédients:
Pour la pâte:25 g de beurre fondu, 150 ml de lait, 13g de levure de boulanger, 1 oeuf + 1 oeuf pour la dorure, 1 càc de sucre, 350 de farine, 1 pincée de sel.
Pour la garniture: 75g de sucre brun, 50g de beurre froid, 2 càc de cannelle.
Préparation: Diluer la levure dans un peu de lait tiède. Mélanger tous les ingrédients pour la pâte et laisser reposer 30 minutes.
Préparer la garniture en mélangeant les ingrédients; le beurre étant coupé en petit morceaux.
Etaler la pâte en rectangle d’1 cm d’épaisseur. Disposer la garniture sur la pâte. Faire un rouleau et couper des tranches de 2 cm d’épaisseur. Placer les tranches dans un plat allant au four en laissant un peu d’espace entre elles. Dorer au jaune d’oeuf battu et mettre au four préchauffer à 200 °C, pendant 10 à 15 minutes.
The kids are back to school; it’s time for the mums to prepare nice Danish cinnamon rolls for their little ones. How about Danish Kanelsnegls?
Let’s have a look at the recipe:
Ingredients:
For the mix: 25 g of melted butter, 150 ml of milk, 13 g yeast, 1 egg + 1 egg yolk for browning, 1 tsp sugar, 350 g white flour, a pinch of salt.
For the stuffing: 75 g brown sugar, 50 g cold butter, 2 tsp ground cinnamon.
Preparation: Dissolve the yeast in a bit of lukewarm milk. Mix all ingredients into a dough and allow to rest for 30 minutes.
Prepare the filling: cut the butter into small pieces and mix it with the sugar and the cinnamon.
Roll dough into rectangle 1 cm thick. Place the filling on the dough. Make a roll and cut slices of 2 cm thick. Place the slices in a
baking dish leaving a little space between them. Brush them with a whisked egg yolk, bake in a preheated oven at 200 ° C for 10 to 15 minutes until golden.
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