Robert Parker's Wine Advocate :
" Brothers Fabrice and Pascal Agrapart farm roughly ten hectares of old-vine plots in their home town of Avize, as well as in the neighboring villages in the Cote des Blancs. The domaine favors malolactic fermentation, something that clearly benefits these intensely mineral Champagnes. The wines are bottled with no filtration and dosage for the top bottlings is very much on the low side. These pure wines from Agrapart were among the most alive and energetic Champagnes I encountered, and should be a part of any well-stocked cellar. Agrapart is in the process of adding disgorgement dates on its back labels. All of these wines, with the exception of the NV, are clearly marked. "
L'Express :
" [...] Pascal Agrapart a la même approche dans ses dix hectares de grand cru situés sur Avize, Oger et Cramant, dans la célèbre Côte des Blancs. " Si c'était si facile, le bio, tout le monde ne se serait pas précipité sur la chimie ! " Son père labourait déjà au lieu de désherber. Lui va plus loin. Pas d'anti-pourriture. Palissage. " Le meilleur traitement, c'est le soleil, l'air et le travail des vignes. " Six labours dans l'année. " Quand je vois la terre retournée qui fume, le matin, je trouve cela beau. " Spectacle devenu rare dans cette Champagne où l'hélicoptère au-dessus des vignes est désormais plus banal que le tracteur au sol. "