- 750 g eud chair eud poti(mar)ron
- 125 g eud bacon (lard fumé)
- 1 tchuillère à soupe eud burre
- 250 g eud crème liquide
- 1/2 lite eud lait
- Sé et avoainne eud curé.
Ajoute ech lait, sale et tchuis pindant trinte minutes à couvèr. Cachoère 1dl eud crème liquide bin frode dins in récipient plaché dins in pus grind, contenant des glaçons pou avoèr inne crème Chantilly. Touille avec inne mouvette cheule crème et chelle parfumée au lard, bin frode. Laisse au erfroédioèrAprès trinte minutes eud tchuisson, mixe ches morcieux eud poti(mar)ron dins l'lait. Arsale et arpoive éventuellement.
Sers eute soupe au poti(mar)ron bin caute, dins des gates cautes, et dispose délicatement ed'sus, inne tchuillère à soupe eud crème.
T'verras... t'ratrucheras t'gate !!!
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