Allez, on ne cherche plus...
Les neurones se reposent...
Le poids de cette maaaaaaaaaaaaaagnifique carotte est de:
Sa taille:
811 grammes.
31,52 centimètres.
On peut servir ce gâteau en entrée ou comme garniture d'un rôti pour un repas léger.
Ingrédients: 800 g ed carotes fraîches (ou UNE SEULE) - 50 g ed bure - 1 tchuillère à soupe ed maïzena - 1 tchuillère à café ed chuke en poud - 3 zus - 2 tchuillères à soupe ed crème fraîche - sé et avoainne ed curé.
- Éplutchez la carote et keupez-la en morceaux, foaites-la tchuire à l'vapeur ou dins unne grande castrole d'ieau bouillante salée, pindant 30 mn.
- Équeumez-la et écrabouillez-la pour obtenir unne fine purée.
- Ajoutez à l'purée el bure, el maïzena, el chuke, el sel et el avoainne ed curé, touillez-bien.
- Ballez sur el purée el crème et les zus battus en omelette, tchot peu par tchot peu, tout en touillant, goûtez et salez.
- Arballez eusse touillis dins un moule à soufflé buré, mettez dins ch' fourniau caud (200 °C) et tchuire inviron 25 mn, el coutieu doit arsortir sèk, servez caud.
si t'as des problèmes d'intestins !!!"