pour 6 personnes recipe for 6
preparation 20 minutes
ingredients
3 belles tomates 3 tomatoes
2 concombres 2 cucumbers
250g chiquetaille de morue 250g crumble of cod( voir recette plus haut - see recipe above)
3 avocats 3 avocados
3 tomate cerise 3 cherry tomatoes
ciboulette chives
jus de 2citrons 2 lemon juices
vinaigrette ( sel, poivre, citron, ail et l'huile de tournesol) Dressing ( salt, peper, lemon, garlic, sunflower oil)
Couper les tomates en deux, épépiner et couper les en petits dés. Réserver. Faire la même chose pour les concombres et les avocats arrosés avec le jus de citron. Préparer la vinaigrette. Présenter le tout dans le verre en commençant par les tomates, puis les concombres et la chiquetaille de morue. Terminer par l'avocat. Couper les tomates cerises en duex et les placer sur chaque verre avec quelques brins de ciboulette.
Cut the tomatoes in two parts, desseed and dice them. Place aside. Cut and dessed the cucumbers. Dice them with the avocados and pour the lemon juice all over. Prepare the dressing. Put the preparation into a glass begining with the tomatoes, then add the cucumbers and the cod. End with the avocados. Cut the cherry tomatoes in two and put each part on the top of the glasses. Sparkle a bit of chives.